Adatvédelmi Tájékoztató - Pontosido.com

1. Bevezetés

Üdvözöljük a Pontosido.com weboldalán. Tiszteletben tartjuk személyes adatainak védelmét és elkötelezettek vagyunk azok biztonságos kezelése mellett. Ez a tájékoztató tájékoztatja Önt arról, hogy hogyan gyűjtjük, használjuk és védelmezzük a személyes adatokat weboldalunk használata során.

2. Adatgyűjtés és felhasználás

A Pontosido.com a következő módokon gyűjti és használja fel a látogatók adatait:

  • Google Adsense: A látogatók adatait, beleértve az IP-címet, böngészőtípust, operációs rendszert és egyéb böngészési információkat átadjuk a Google Adsense rendszernek. Az adatfelhasználás célja az érdeklődés alapján személyre szabott hirdetések megjelenítése, amely javítja a hirdetésekkel kapcsolatos élményt.
  • Google Analytics: A weboldal használati adatait, mint az IP-cím, látogatási időpontok, oldalmegtekintések, és a felhasználói interakciók átadjuk a Google Analytics rendszernek. Ezek az adatok segítenek minket a weboldal teljesítményének elemzésében és a felhasználói élmény javításában.

3. Tárhely üzemeltető

A weboldalunk tárhely szolgáltatását a DigitalOcean.com biztosítja. A DigitalOcean is elkötelezett az adatvédelem és adatbiztonság mellett, és megfelelő intézkedéseket alkalmaznak az adatok védelme érdekében.

4. Adatvédelem és biztonság

A Pontosido.com elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme mellett. Megfelelő technikai és szervezeti intézkedéseket alkalmazunk az adatok biztonságos kezelése érdekében. Az adatokat csak arra a célra használjuk fel, amire azokat gyűjtöttük, és csak addig tartjuk meg, amíg szükséges.

5. Jogok és kapcsolat

Ön jogosult arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatainak kezeléséről, valamint kérheti adatainak helyesbítését vagy törlését. Amennyiben kérdése van az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a https://pontosido.com weboldalon keresztül.

6. Módosítások

Ez a tájékoztató időről időre módosulhat. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt, hogy naprakész maradjon az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban.